Skötselråd

Kragen består av ett temperaturanpassande polyuretanmaterial. Kragen känns därför hårdare/stelare vid låga temperaturer och mjukare vid högre temperaturer.

Vid förvaring och transporter under kyla kommer kragen kännas stel när du öppnar förpackningen, invänta rumstemperatur innan du använder den! Kragen bör förvaras i en torr miljö.

Viktigt att tänka på när man reser med bil eller flyg är att det i regel är kallt i bagageutrymmena. Pressa därför inte ned kragen i en bag/resväska, den kan bli skadad permanent.

Kragen får inte vikas/pressas samman, materialet kan ta skada och den ingjutna anordningen kan gå sönder.

Kragen får inte tvättas/kemtvättas. Du kan torka av kragen försiktigt med en hårt urvriden trasa, du kan även vädra den.

När denna typ av PUR-material utsätts för UV-ljus/syre gulnar den. Det är helt naturligt och har inget med funktionen att göra.

Detta gäller även inomhus. Förvara därför alltid kragen med överdraget på och/eller i förvaringspåsen av såväl kosmetiska som hygieniska skäl.

Samtliga material i kragen är framtagna med hänsyn till att det är en hudnära produkt. Denna typ av material används också inom sjukvården och i sängprodukter.

Tygerna är svensktillverkade av 100% ekologisk bomull.

Fäst kardborrebanden innan tvätt.

Överdrag/förvaringspåse tvättas i 40-60 grader.

Torktumla inte. 

 

 

Vid förvaring och transporter under kyla kommer kragen kännas stel när du öppnar förpackningen, invänta rumstemperatur innan du använder den!

Bäst att öppna boxen och låta den stå till dess innehållet får rumstemperatur.

2018-04-25
 

Eezyflow by Anti-Snore
Partner Sweden AB
Lyckornas Väg 11

139 53 Värmdö, Sweden
Org.nr. 556800-8865
Momsreg.nr SE556800886501

    Frågor och svar

• Om Företaget
Kontakta oss
 
Support 

 

 Köpvillkor & information
• Personuppgiftslagen
• Sortiment

        
   All rights reserved / © Copyright Eezyflow by Anti-Snore Partner Sweden AB 2015 - 2017