En god natts sömn

Eezyflow är en krage som reducerar snarkning hos personer som påverkas  av sin snarkning och/eller stör personer i sin närhet. Produkten är inställbar i höjdled och är utformad som en mjuk och tryckavlastande krage, som håller huvudet sträckt bakåt och munnen stängd.

Eezyflow's avsedda användning är att ge friare luftvägar genom att hålla användarens huvud lätt sträckt bakåt, framskjuten käke och stängd mun.

Produkten kan användas i kombination med andra snarkförebyggande åtgärder, exempelvis snarkskena och/eller näsvidgare. Eezyflow kan användas när man sover i liggande eller sittande ställning.

Kragen består av ett viskoelastiskt skum, vilket är ett material som återgår till sin ursprungliga form. Materialet är både mjukt och tryckavlastande och formar sig med hjälp av kroppsvärmen. Ingjutet finns en anordning som möjliggör en individuell höjdanspassning som också är fjädrande.

Produkten fungerar även utmärkt som resekrage vid resor med flyg, tåg eller i bil som passagerare. Även icke snarkare kan använda Eezyflow vid resor ”anländ utvilad utan nackspärr” - eller vid behov av stödkrage av andra orsaker.

Snarkning kan påverka minne, motorik och humör och har blivit ett globalt samhällsproblem som ger störningar i familjerelationer och påverkar samliv, arbetsliv och till och med trafiksäkerheten. På sikt kan snarkning leda till sömnapnésyndrom och negativa hälsoproblem. Vid sömn bör andning ske genom näsan av flera anledningar. Näsan renar, temperaturreglerar och befuktar inandningsluften samt att man sover lugnare. Läs mer information här om snarkning och dess orsaker>

 

När du sover med Eezyflow ® Sleep Collar rekommenderar vi att man sover i sidoläge med en låg kudde.

2018-04-25
 

Eezyflow by Anti-Snore
Partner Sweden AB
Lyckornas Väg 11

139 53 Värmdö, Sweden
Org.nr. 556800-8865
Momsreg.nr SE556800886501

    Frågor och svar

• Om Företaget
Kontakta oss
 
Support 

 

 Köpvillkor & information
• Personuppgiftslagen
• Sortiment

        
   All rights reserved / © Copyright Eezyflow by Anti-Snore Partner Sweden AB 2015 - 2017